Buton de Printare pagina

Buton de Printare pagină – în ultimul timp, website-urile care oferă teste SEO, au inclus aproape toate condiţiile pe care ar trebui să le îndeplinească un website profesional şi acest lucru ne ajută foarte mult la promovarea în mediul online.

Foarte des se întâmplă ca o persoană să dorească printarea paginii în care se află dacă este interesat de conţinut şi deţinătorii de website-uri ar trebui să le ofere această oportunitate, mai ales dacă este vorba de un magazin online.

Instrumentele de analiză SEO gratuită, caută în structura site-ului testat, un fişier CSS, care să fie configurat special pentru printarea paginii respective. Dacă acest fişier nu este găsit, sistemul te îndrumă să îl foloseşti şi îţi scade procentul de optimizare al site-ului.

Scopul principal al unui fişier CSS, este de a oferi vizitatorului stiluri diferite în funcţie de browser şi de dimensiunea dispozitivului folosit.

Dezvoltatorii de pagini Web, nu implementează aceste opţiuni de printare, sau nu toţi! Educaţia în domeniul Web design şi SEO, este aproape obligatorie pentru orice persoană care deţine un website.

Este bine să ai câteva noţiuni de bază pentru a putea cere persoanei care dezvoltă website-ul, să aplice măcar opţiunile de optimizare standard. Câteva detalii despre optimizarea unui website, găsiţi la secţiunea de articole SEO, sau în secţiunea de Blog Info SEO România.

Iată o definiţie simplă de stil CSS, pentru imprimare:

@media prinţ {
body { font-size: 10pt }
}
@media screen {
body { font-size: 13px }
}
@media screen, prinţ {
body { line-height: 1.2 }
}

 

Leave a Comment