Certificate SSL

Certificate SSL, preturi si descriere

Certificatele SSL (Secure Sockets Layer) sunt protocoale criptografice (protocoale de securitate), care au rolul de a securiza schimbul de informatii in mediul online. Certificatele SSL, erau folosite in special pentru website-urile care foloseau un sistem de plata (magazine online sau website-uri care vand diverse servicii prin plata cu cardul). La ora actuala, motoarele de cautare aproape ca ne impun folosirea protocolului SSL.

Indiferent de domeniul de activitate al unui website, ar trebui implementat un certificat SSL, pentru securitate mai ales daca website-ul respectiv foloseste schimburi de date prin email sau informatii confidentiale despre clienti, cum ar fi numarul de telefon, adresa de email, date personale, etc.

De ce este necesar un certificat SSL?

Un certificat SSL, cripteaza informatiile incat ele sa nu poata fi citite (decriptate), decat de serverul caruia ii sunt adresate la momentul respectiv. Stim foarte bine ca in ultimul timp, rata de atacuri asupra serverelor sau website-urilor nesecurizate a crescut cu peste 50%. O pagina de logare de exemplu, care este protejata SSL, nu risca interceptarea parolelor de catre persoane rau intentionate si va asigur ca exista astfel de persoane.

Preturi generare pentru certificate SSL (preturile nu au inclusa taxa de instalare)

Instalarea unui certificat SSL si validarea acestuia se poate face doar cu acces la serverul de hosting, sau la contul Dvs., cPanel. Instalarea unui certificat poate dura de la 20 de minute pana la o ora, in functie de platforma folosita sau de structura website-ului. Dupa instalarea unui certificat SSL, sunt coduri speciale care trebuiesc adaugate la nivel de structura.

Certificate SSL pentru domeniu

  • Comodo  Essential SSL – 20 Euro
  • Comodo  Essential SSL Wildcard – 90 Euro
  • Comodo  PositiveSSL Wildcard – 80 Euro
  • GeoTrust  QuickSSL Premium – 55 Euro

Certificate SSL, Business

  • Comodo  InstantSSL – 35 Euro
  • Comodo  InstantSSL Premium – 64 Euro
  • Comodo  Premium SSL Wildcard – 130 Euro
  • GeoTrust  True BusinessID – 85 Euro

Preturile pentru aceste certificate sunt valide un an, dupa care se vor plati din nou. Certificatele SSL, pentru domeniu, se pot obtine in cateva minute, iar certificatele SSL Business, pot dura de la o zi la trei zile. Pentru instalarea oricarui certificat SSL, sunt necesare cateva date despre companie, o adresa de email valida si adresa. Compania noastra este specializata in instalarea certificatelor SSL. Pentru mai multe detalii ne puteti suna la numarul: 0747 300 753, sau ne puteti contacta prin email, din pagina de contact.