Skip to content
Optimizarea unui Website

Optimizarea unui magazin online de jucării

Optimizarea unui magazin online de jucării – serviciile de optimizare SEO, oferite de diverse companii din Romania, va pot ajuta sa accelerati viteza de incarcare a website-ului Dvs., in browser sau sa cresteti numarul de vizite.

Optimizarea unui website se poate face in doua moduri – optimizarea SEO on-page (care se refera la partea tehnica a unui website) si optimizarea SEO off-page (care se refera la partea de promovare, link building).  In mod normal, nici un website ( indiferent de structura acestuia ), nu ar trebui pus online, fara un serviciu de optimizare SEO on-page.

In articolele scrise de noi pe majoritatea website-urilor din domeniul SEO, am discutat despre diverse tool-uri de testare gratuita cum ar fi Google PageSpeed Insights. Motorul de cautare Google, ne ofera in mod gratuit posibilitatea de a depista eventualele erori de optimizare si solutii de rezolvare. Nu ramane decat sa testam website-ul si sa urmarim instructiunile Google.

Ce ar trebui sa stim despre optimizarea unui website?

Algoritmii motoarelor de cautare au acumulat destula experienta pentru eliminarea metodelor de SPAM si incercarea de a reda continut relevant. Google si alte motoare de cautare se straduiesc sa afiseze rezultate cat mai bune si sa elimine website-urile care nu sunt optimizate corect sau care nu indeplinesc termenii si conditiile impuse de acestea. Este destul de normal ca atunci cand cautam ceva in Internet, sa avem numai rezultate organice bune si de ce nu si rezultatele platite din reclamele AdWords. Pana si acele reclame platite pe care le vedeti in partea de sus a paginii cu rezulte in motorul de cautare Google, se optimizeaza.

Optimizarea unui website se poate face de catre persoane cu experienta in domeniul SEO, dar daca suntem foarte atenti la indrumarile date de diverse tool-uri gratuite de testare SEO, putem rezolva destule probleme chiar daca avem cunostinte minime in acest domeniu.

Optimizarea unui website incepe cu titlurile paginilor si se finalizeaza cu optimizarea codului sursa, in care intra fisierele CSS si JavaScript. Poate pentru Dvs., este greu de inteles deocamdata, dar daca studiati putin acest domeniu de activitate, totul va deveni foarte clar.

Chiar daca nu suntem specialisti in optimizarea unui website, dupa ce vom citi cateva articole din domeniul SEO,  vom sti ce sa cerem unei companii care se va ocupa de optimizarea site-ului nostru si chiar vom sti sa testam daca intr-adevar serviciile oferite de compania respectiva ma ajuta sa rezolv problemele din website-ul meu.

Back To Top