Plante, oferă un cadou verde persoanelor dragi din viața ta

Plante, oferă un cadou verde persoanelor dragi din viața ta. Descoperă în articolul de blog selecția de plante care s-ar putea să vă placă. Știu că nu vei fi surprins când spun că plantele sunt cadouri minunate pentru prieteni și familie.

Plantele de apartament degajă oxigen și absorb dioxid de carbon, ceea ce îmbunătățește calitatea aerului. În plus, plantele adaugă culoare și viață oricărei camere în care se află. Cel mai bun dintre toate, destinatarul cadoului dvs. vede planta cum crește și se schimbă de-a lungul anilor.

În această săptămână am adunat câteva idei de cadouri verzi pentru acest an. La fel de frumoase sunt și aceste aranjamente florale care pot însoți o plantă de apartament foarte bine. Ideea este de a găsi produsul care este pe placul celui care va primi atenția noastră.

În cazul în care vă aflați într-un moment fără inspirație, avem o soluție la problema dvs. Intrați pe www.deluxeflowers.ro și aveți ocazia de a parcurge un magazin online ce dispune de o gamă largă de flori, aranjamente florale, cadouri și plante la ghiveci.

Nu în ultimul rând, echipa de la Deluxe Flowers vă pune la dispoziție un serviciu de livrare flori în toată țara!

Plante pentru începători

  • asparagus aethiopicus. Aceasta este alegerea perfectă pentru un prieten care ar aprecia o plantă de casă luxuriantă cu creștere rapidă. Ferigile cresc cel mai bine în lumină puternică, indirectă și au nevoie de o cantitate mică de apă. O regulă bună este de a menține solul semi-umed. Această ferigă dezvoltă ciorchini de flori albe delicate la sfârșitul verii;
  • crinul păcii. Această plantă de apartament cu întreținere redusă aparține unei camere calde într-un loc care primește lumina soarelui indirectă. Puneți degetele în sol pentru a vedea dacă este complet uscat. Dacă da, este timpul să vă udați planta. Crinii păcii sunt plante tropicale, deci este important să vă aburiti planta folosind o sticlă cu apă purificată la fiecare una sau două zile.
  • aglaonema. Frunzele pestrițe îl fac un cadou atractiv pentru un prieten ce ar dori o plantă de casă cu întreținere redusă. Aceste plante necesită lumină indirectă și o cantitate moderată de apă. Când solul plantei începe să se usuce, este timpul să-l udăm. Este bine să curățați din când în când frunzele pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor.

 

Alegeri pentru un proprietar semi-experimentat cu plantele

  • diffenbachia. Diffenbachia are nevoie de lumina soarelui strălucitoare și filtrată pentru a crește. Când vine vorba de udare, este important să mențineți solul umed, dar nu prea umed. Supra-udarea poate provoca moartea plantei. Puneți degetul la 3 centimetri adâncime în sol. Dacă este uscat, dați-i plantei puțină apă. Rotirea vasului acestei plante îi permite să primească lumina soarelui pe toate părțile. I-am dat o plantă de difenbachia unui prieten de Crăciun, într-un an. Mi-a spus că frunzele ei verzi i-au luminat imediat camera de zi;
  • pinul Norfolk. Această plantă de casă cu creștere lentă are nevoie de o cantitate moderată de lumină solară filtrată. De asemenea, este important să-i mențineți solul umed. Dacă vedeți că frunzele acestei plante încep să cadă, atunci ajustați cantitatea de apă pe care i-o dați;
  • planta pasiunea mov. Lumina soarelui strălucitoare și indirectă este o necesitate pentru această plantă de apartament. Dă-i suficientă apă pentru a umezi solul, dar nu-l udați prea mult. Taie planta pentru a-i reînnoi creșterea.

Plante de apartament pentru un expert

  • croton. Un proprietar de plantă cu multe cunoștințe și experiență va aprecia nuanțele portocalii, verzi, indigo, galbene, roșii și roz găsite în frunzele unui croton. Are nevoie de patru până la șase ore de lumină directă a soarelui pentru a-i menține o sănătate bună. Această plantă necesită apă în mod regulat pentru a-și menține solul umed, dar nu îmbibat. Un croton prosperă în condiții de umiditate, așa că amenajați o tavă cu pietriș pentru a o așeza sub ea;
  • orhidee de molie. Oferă această plantă unui prieten căruia îi place provocarea de a îngriji o plantă minunată pentru a reînflori. Orhideele de molie necesită o lumină solară indirectă, moderat intensă pentru a crește. Este o idee bună să puneți planta într-o fereastră orientată spre est. Aceste plante înfloresc într-un sol mai arid. O modalitate de a spune dacă are nevoie de apă este prin ridicarea recipientului în care se află pentru a simți greutatea acestuia. Dacă ghiveciul se simte deosebit de ușor, atunci este timpul să adăugați apă. Este necesar să vă hrăniți orhideea în fiecare săptămână. Punerea acestei plante tropicale într-o baie cu aburi la fiecare câteva zile o ajută să crească;
  • trandafiri miniaturali. Un cadou colorat pentru un prieten care este proprietar de plante sârguincios. Un trandafir miniatural trebuie pus într-o zonă care primește cinci sau mai multe ore de lumină directă a soarelui, pe zi. Temperatura aerului din cameră nu trebuie să scadă sub 10 grade C. Solul trebuie să fie întotdeauna umed, dar nu prea umed. Această plantă are nevoie de o jumătate de doză de îngrășământ lichid la fiecare câteva săptămâni. Căutați după mici pete pe frunzele plantei. Prezența acestora poate însemna că trandafirul în miniatură are acarieni.

Accesorii distractive care pot însoți planta

Anumite accesorii vă pot face cadoul și mai special. Poate doriți să includeți un recipient de udat colorat, o cutie cu îngrășăminte pentru plante sau o sticlă de pulverizare pentru aburirea frunzelor. Orice lucru ce îl poate ajuta pe prietenul/prietena tău/ta să aibă grijă de plantă ar fi cu siguranță apreciat.

Vă aflați în căutarea unor servicii SEO pentru afacerea dvs. din mediul online? Ați ajuns la concluzia că doar o optimizare SEO eficientă vă mai poate scoate din anonimatul digital în care vă aflați? Ați ajuns în locul potrivit. Tot ce trebuie să faceți este de a consulta rubrica de prețuri servicii SEO.

Analizați ce activități SEO considerați că ar fi utile afacerii dvs. pentru ca noi să ne putem ocupa de ele într-un mod cât mai eficient și prompt. Mai apoi, pur și simplu intrați în contact cu noi. Un membru al echipei va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp.

Leave a Comment