Preturi Servicii SEO (preturi de start)

Preturile afisate in aceasta sectiune sunt preturile minime aplicate fiecarui serviciu SEO, in parte. Spre exemplu, pentru optimizarea SEO on-page, la un website de prezentare, pretul poate varia intre 150 Euro si 270 Euro, in functie de complexitatea website-ului. Optimizarea SEO, a magazinelor online au preturi cuprinse intre 270 si 350 Euro. Serviciile de optimizare SEO on-page, se aplica o singura data unui website, dupa care se poate trece la partea de promovare Online.

Optimizare SEO on-page:
  • Website de prezentare – 150 – 270 Euro – finalizare in maxim 3 zile
  • Magazine online – 270 – 350 Euro – finalizare 3-5 zile
  • Portaluri de anunturi, oferte si prezentare turism, forum-uri – 180 – 320 Euro – termen de finalizare dupa analiza SEO
Preturi Servicii SEO

CLICK PE IMAGINE PENTRU A CERE O OFERTA DE PRET LA SERVICIILE SEO OFERITE DE COMPANIA NOASTRA


PRETURI PROMOVARE WEB – OPTIMIZARE SEO OFF-PAGE

PROMOVARE SEO „STANDARD”

Serviciile de promovare SEO Standard, au un pret fix de 250 Euro/luna. Pentru acest serviciu sunt necesare 3 cuvinte cheie sau 3 expresii, pentru care se va lucra minim 3 luni.

PROMOVARE SEO „PRO”

Serviciile de promovare SEO Standard, au un pret fix de 550 Euro/luna. Pentru acest serviciu sunt necesare 7 cuvinte cheie sau 7 expresii, pentru care se va lucra minim 3 luni.

PROMOVARE SEO „GOLD”

Serviciile de promovare SEO Standard, au un pret fix de 950 Euro/luna. Pentru acest serviciu sunt necesare 12 cuvinte cheie sau 12 expresii, pentru care se va lucra minim 3 luni.

In urma unei analize SEO si dupa aplicarea unui serviciu de optimizare SEO on-page, se vor stabili strategiile de promovare pentru urmatoarele 3 luni. Pentru aceste servicii, nu se poate garanta de exemplu „primul loc in Google”. Saptamanal, se vor trimite grafice cu pozitionarea in rezultatele organice pentru cuvintele sau expresiile cheie stabilite.

Pagina publicata in data de: - Autor: Info SEO