Preturi Servicii SEO

Preturi Servicii SEO (preturi de start)

Preturile afisate in aceasta sectiune sunt preturile minime aplicate fiecarui serviciu SEO, in parte. Spre exemplu, pentru optimizarea SEO on-page, la un website de prezentare, pretul poate varia intre 150 Euro si 270 Euro, in functie de complexitatea website-ului. Optimizarea SEO, a magazinelor online au preturi cuprinse intre 270 si 350 Euro. Serviciile de optimizare SEO on-page, se aplica o singura data unui website, dupa care se poate trece la partea de promovare Online.

Optimizare SEO on-page:
  • Website de prezentare – 150 – 270 Euro – finalizare in maxim 3 zile
  • Magazine online – 270 – 350 Euro – finalizare 3-5 zile
  • Portaluri de anunturi, oferte si prezentare turism, forum-uri – 180 – 320 Euro – termen de finalizare dupa analiza SEO

PRETURI PROMOVARE WEB – OPTIMIZARE SEO OFF-PAGE

PROMOVARE SEO “STANDARD”

Serviciile de promovare SEO Standard, au un pret fix de 250 Euro/luna. Pentru acest serviciu sunt necesare 3 cuvinte cheie sau 3 expresii, pentru care se va lucra minim 3 luni.

PROMOVARE SEO “PRO”

Serviciile de promovare SEO Standard, au un pret fix de 550 Euro/luna. Pentru acest serviciu sunt necesare 7 cuvinte cheie sau 7 expresii, pentru care se va lucra minim 3 luni.

PROMOVARE SEO “GOLD”

Serviciile de promovare SEO Standard, au un pret fix de 950 Euro/luna. Pentru acest serviciu sunt necesare 12 cuvinte cheie sau 12 expresii, pentru care se va lucra minim 3 luni.

In urma unei analize SEO si dupa aplicarea unui serviciu de optimizare SEO on-page, se vor stabili strategiile de promovare pentru urmatoarele 3 luni.

Pentru aceste servicii, nu se poate garanta de exemplu “primul loc in Google”. Saptamanal, se vor trimite grafice cu pozitionarea in rezultatele organice pentru cuvintele sau expresiile cheie stabilite.