Hosting Romania, Gazduire Web

Hosting Romania, Gazduire Web

Hosting Romania, Gazduire Web

Hosting Romania, Gazduire Web – un subiect destul de „stufos”, cand facem referire la companiile de hosting din Romania. Partea de hosting este foarte importanta pentru promovarea afacerii noastre in Internet. Fie ca discutam de share hosting, VPS sau servere dedicate, trebuie sa avem mare grija de unde cumparam! In Romania, sunt zeci de companii care ofera hosting, dar doar 7-10%, ofera ce scriu in pachetele de hosting si respecta clientii.

Voi lua ca exemplu un VPS sau un server dedicat – in functie de pret, putem avea un server performant sau ceva care sa se numeasca server. Daca optam pentru un VPS, sau server dedicat, foarte putine companii te ajuta sa il optimizezi si nici o companie nu optimizeaza un server daca nu ceri. Problema este ca nu toate persoanele care detin un website, stiu sa optimizeze un server. Acest serviciu necesita alta investitie si de foarte multe ori, ce cumperi, nu este ce primesti.

Optimizarea unui ServerPentru optimizarea unui server Linux (indiferent de distributie), trebuiesc aplicate peste 30-40, de modificari la partea de optimizare SEO si securitate. Website-urile atacate sunt in procent de peste 70%, din cauza serverului, pentru ca nu se aplica serviciile necesare la nivel de securitate. Hakerii, gasesc punctele slabe pentru ca serverul de hosting, ramane cu setarile de instalare si aici ma refer la setarile porturilor, certificare SSL sau la partea de PHP si securitate.

Optimizarea unui server de hoasting poate dura 30-60 de minute, in functie de procesor, memorie si conexiunea la Internet. Daca aveti probleme de configurare sau probleme cu companiile de hosting din Romania, rugamintea noastra este sa adaugati un comentariu care cu siguranta ne va ajuta. Noi cunoastem foarte bine companiile de hosting, ce servere folosesc si cat de mult respecta clientii. La momentul actual, o companie mai slaba in serviciile de hosting decat Romarg, nu exista insa, ei sunt buni la partea de achizitionare domenii.

Leave a Comment