skip to Main Content

Servicii SEO – descriere si aplicare

Serviciile SEO, aplicate unui website au rolul de a creste vizibilitatea in rezultatele organice ale motoarelor de cautare in vederea cresterii numarului de clienti. InfoSEO, va ofera servicii SEO, pentru orice model de website, incepand cu website-uri de prezentare, portaluri de anunturi, magazine online, sau website-uri din domeniul turismului. Prezentarea serviciilor SEO, este destul de simpla. Aceste servicii au la baza doua categorii principale – optimizarea on-page si off-page.

Este bine de stiut ca aproximativ 35-40% din aceste servicii se aplica in interiorul unui website, adica sunt servicii aplicate la partea tehnica a unui website, iar restul de 65%, se aplica in afara website-ului si aici ne referim la partea de promovare, la acumularea de backlink-uri. Fiecare serviciu SEO, are strategia lui si se poate aplica doar in urma unei analize SEO.

CUM POT AVEA O ANALIZA PENTRU SITE-UL MEU?

Daca doriti o analiza SEO gratuita, trebuie doar sa completati formularul de analiza SEO si in cel mai scurt timp un specialist in acest domeniu va analiza site-ul Dvs. Dupa analizarea site-ului, veti primi detalii pe o pagina speciala in care veti avea acces online si unde se pot discuta detalii despre rezolvarea eventualelor probleme.

Cum pot afla preturile pentru servicii SEO? Este simplu! Accesati pagina in care sunt afisate preturile de start, pentru serviciile oferite de compania noastra.

Back To Top