Testati viteza de incarcare a site-ului

Testaţi viteza de încărcare a site-ului – o unealtă care vă ajută să depistaţi fişierele sau imaginile care au un timp de încărcare mare în browser.

După testul făcut cu acest tool, va trebui să optimizaţi fişierele sau imaginile care au un timp de încărcare mare. Fişierele CSS şi JavaScript, se pot compresa sau combină, iar imaginile se pot optimiza.

Procentul de optimizare şi viteza de încărcare în browser, este foarte importantă şi în ultimul timp a devenit factor de ranking. Există site-uri în Internet, care au un timp de încărcare mai mare de 2-3 secunde.

Din experienţă ştim că foarte multe persoane renunţă la un website care se încarcă foarte greu în browser.

Scorul pentru testarea unui website este între 0 şi 100. Unealta noastră de testare va afişa autoritatea paginii testate şi a numelui de domeniu, date despre titlu şi descriere, densitatea de cuvinte cheie, estimarea traficului, module de securitate, date despre serverul Web şi DNS, procentul de optimizare dat de unealtă Google PageSpeed Insights şi multe alte teste SEO.

Viteza de încărcare în browser a site-ului, are un impact enorm asupra performantei, care afectează experienta utilizatorului, ratele de conversie şi chiar poziţionarea în rezultatele organice.

Prin reducerea timpului de încărcare în browser a paginii, utilizatorii vor reveni cu siguranţă pentru a obţine informaţii noi. Acest lucru ne ajută la creşterea poziţionării în clasamentul SERPs.

[button size=”large” color=”blue” url=”https://www.infoseo.ro/teste-seo/” ]Testaţi acum website-ul Dvs.[/button]

Leave a Comment